EleftheriouEleftheriouEleftheriou

Το κατάστημα

Το κατάστημα

Το ιδιόκτητο κατάστημα Ελευθερίου Βασίλης, ιδρύθηκε το 2006 με βασικό σκοπό να παρέχει στους πελάτες του ολοκληρωμένες λύσεις για την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού  ή του επαγγελματικού σας χώρου και την άνεση του ύπνου.

Σε μια έκθεση στο 1°χλμ.Εθνικής Οδού,  Νέας Σελεύκειας - Σαγιάδας  Ηγουμενίτσας εκφράζουμε τις ιδέες, τις τάσεις και την εμπειρία μας εκθέτοντας τα προϊόντα μας για ένα όμορφο και λειτουργικό σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.

Η διαρκής αναζήτηση ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές αποτελεί βασικό μέλημα μας. Παρέχουμε στους πελάτες μας ποικιλία ειδών σε ανταγωνιστικές τιμές από επώνυμους οίκους .

Στο κατάστημα μας θα βρείτε και ολοκληρωμένη έκθεση της MEDIA STROM.

Επίσης  θα βρείτε ποικιλία από έπιπλα, κρεβατοκάμαρες , μεταλλικά κρεβάτια,είδη δώρον, υφάσματα, ταπετσαρίες, κουρτίνες, φωτιστικά, λευκά είδη, χαλιά, επαγγελματικός εξοπλισμός, είδη σκίασης και πολλά άλλα.

Σας περιμένουμε στην έκθεση μας ώστε να διαπιστώσετε από κοντά την ποικιλία των ειδών και την υπευθυνότητα μας. Το κατάστημα διαθέτει άπλετο parking για τους πελάτες του!