EleftheriouEleftheriouEleftheriou

Το κατάστημα

Το ιδιόκτητο κατάστημα Ελευθερίου Βασίλης, ιδρύθηκε το 2006 με βασικό σκοπό να παρέχει στους πελάτες του ολοκληρωμένες λύσεις για την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού  ή του επαγγελματικού σας χώρου και την άνεση του ύπνου.
Σε μια έκθεση στο 1°χλμ.Εθνικής Οδού,  Νέας Σελεύκειας - Σαγιάδας  Ηγουμενίτσας εκφράζουμε τις ιδέες, τις τάσεις και την εμπειρία μας εκθέτοντας τα προϊόντα μας για ένα όμορφο και λειτουργικό σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.
Η διαρκής αναζήτηση ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές αποτελεί βασικό μέλημα μας. Παρέχουμε στους πελάτες μας ποικιλία ειδών σε ανταγωνιστικές τιμές .
Στο κατάστημα μας θα βρείτε ολοκληρωμένη έκθεση της  MEDIA STROM.Επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κρεβατοκάμαρες , είδη δώρων, ταπετσαρίες τοίχου και επίπλων, κουρτίνες, φωτιστικά, λευκά είδη, χαλιά, επαγγελματικός εξοπλισμός,κουρτινόξυλα,-κουρτίνες, είδη σκίασης και πολλά άλλα.

Οι προσφορές μας είναι σίγουρα ανταγωνιστικές και χωρίς καμία ταλαιπωρία και άγχος μελετάμε,σχεδιάζουμε,συναρμολογούμε,μεταφέρουμε και τοποθετούμε το εμπόρευμα στον χώρο σας με επαγγελματισμό.

Σας περιμένουμε στην έκθεση μας ώστε να διαπιστώσετε από κοντά την ποικιλία των ειδών και την υπευθυνότητα μας. Το κατάστημα διαθέτει άπλετο parking για τους πελάτες του!